Laulamisen ABC

Laulamisen ABC muuttuu mobiilisovellukseksi alkukesästä 2023!

Laulamisen ABC:n vanha verkkomateriaali poistuu uusmyynnistä kokonaan mobiilisovelluksen alta. Sovellus on ostettavissa uudemmille android-laitteille Play Kaupasta tai muille laitteille (vanhemmat android-laitteet, iPhonet, iPadit, tietokoneet) suoraan minulta. 


Laulamisen ABC sopii sinulle, joka olet kiinnostunut hyvästä, terveellisestä ja
ergonomisesta äänenmuodostuksesta.


Olet sitten intohimoinen karaokelaulaja, yksityinen suihkulaulaja tai jo keikkalavoja kiertävä laulaja, tämä sovellus sopii juuri sinulle! Myös puhetyöläiset asiakaspalvelijoista opettajiin hyötyvät hyvän äänenmuodostuksen perusteiden tietopaketista ja harjoituksista, jonka Laulamisen ABC sinulle antaa.


Laulamisen ABC sisältää tietoa ja harjoituksia videoesimerkkeineen, käytössäsi on yli 40 kpl HD-laatuista videota. Opetan sinulle laulamisen perusteita lauluasennosta ja rentoudesta lähtien aina hengitykseen, laulajan tukeen, resonanssi ja rekisterit - teemaan sekä artikulaatioon. Lisäksi kerron fraseerauksesta, ohjeistan esimerkkien kanssa alkulämmittelyjen tekoon, annan tietoa ja esimerkkejä yleisimmistä efekteistä ja opastan äänenhuoltoon. Kaiken tämän saat yhden laulutunnin hinnalla!

Laulamisen ABC antaa sinulle teknisen osaamisen perusteet kaikkiin musiikkityyleihin.
Oli artistinen suuntautumisesi mikä tahansa, kaikki tyylit, genret ja esimerkiksi tehosteiden käyttö vaativat hyvän laulutekniikan hallintaa.


Laulamisen ABC mobiilisovelluksen saat android-laitteisiin Googlen Play Kaupasta tai suoraan tilattuna minulta osoitteesta laulamisen.abc (a) gmail.com.
VOIT HANKKIA MOBIILISOVELLUKSEN UUDEMPIIN ANDROID-LAITTEISIIN MYÖS GOOGLEN PLAY KAUPASTA