Kuka minä olen?

Olen kajaanilaislähtöinen laulaja ja laulunopettaja. Valmistuin musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2021.

Olen laulanut aktiivisesti yli kymmenen vuoden ajan useissa eri kokoonpanoissa sekä vakituisesti että projektiluontoisesti ja olen laulanut monipuolisesti eri musiikkityylejä.

Sydämeni on laajentunut pamppailemaan kaikelle musiikille; niin iskelmälle, jazzille, musikaaleille, popille, soulille, hard rockille jne. You name it, I love it!

Arvomaailmani

Mistä minut on tehty?

Intohimoni on ihmisten auttaminen!

Olen edellisessä työssäni saanut valmentaa ihmisiä asiakaspalvelu- ja myyntityössään ja olen päässyt olemaan osallisena monen henkilön henkilökohtaista kasvua. Laulunopettajana noudatan samaa valmentavaa lähestymistapaa ja koen onnistumisen iloa jatkuvasti, oppilaideni onnistumisten kautta!

Rakastan musiikkia!

Laulaminen, soittaminen, tanssiminen.. olen rakastanut musiikkia niin kauan kuin muistan. Vahva tunteissa eläminen ja eläytyminen on minulle tärkeää oman henkisen hyvinvointini vuoksi. Terveyteni romahdettua muutama vuosi sitten musiikin rooli elämässäni kasvoi niin merkittävästi, että jätin edellisen urani ja lähdin suuntaamaan valintojani kohti laulajan ja laulunopettajan työtä! 

Hyvinvointi on tärkeä elämää kannatteleva pilari!

Olen saanut kokea elämässäni sekä terveitä päiviä, että terveyteni romahdettua olen myös saanut ryömiä pohjamudissa. Kroonisten vaivojen kanssa eläessä tärkeintä mitä voin tehdä, on asennoitua positiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Luon itse omaa hyvinvointiani ammatinvalinnallani, työn ja vapaa-ajan voimaannuttavalla suhteella, henkisellä kasvulla ja terveellisillä elintavoilla.

Kuka olen artistina?

Olen monipuolinen laulaja ja lauluntekijä. Minua on hankala määritellä yhteen tiettyyn muottiin, minkä ansiosta koenkin olevani hyvä laulunopettaja! Rakastan kaikkea musiikkia ja minulla on tietämystä useaan eri genreen - voin auttaa oppilaitani monenlaisten mielenkiinnonkohteiden kanssa!

 
In the Spirit of the Divas -konserttini oli kaikessa monimuotoisuudessaan juuri sitä, mitä kohti oma sydämeni pamppailee kaikkein voimakkaimmin: suuria tunteita, erilaisia tarinoita ja läsnäolon voimaa.