Kuka minä olen?

Olen kajaanilaislähtöinen laulaja ja laulunopettaja. Opiskelen parhaillaan musiikkipedagogiikkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Olen laulanut aktiivisesti noin kymmenen vuoden ajan useissa eri kokoonpanoissa sekä vakituisesti että projektiluontoisesti ja olen laulanut monipuolisesti eri musiikkityylejä.

Sydämeni on laajentunut pamppailemaan kaikelle musiikille; niin jazzille, musikaaleille, popille, soulille, hard rockille jne. You name it, I love it!

Arvomaailmani

Mistä minut on tehty?

Intohimoni on ihmisten auttaminen!

Olen edellisessä työssäni saanut valmentaa ihmisiä asiakaspalvelu- ja myyntityössään ja olen päässyt olemaan osallisena monen henkilön henkilökohtaista kasvua. Laulunopettajana noudatan samaa valmentavaa lähestymistapaa ja koen onnistumisen iloa jatkuvasti, oppilaideni onnistumisten kautta!

Rakastan musiikkia!

Laulaminen, soittaminen, tanssiminen.. olen rakastanut musiikkia niin kauan kuin muistan. Vahva tunteissa eläminen ja eläytyminen on minulle tärkeää oman henkisen hyvinvointini vuoksi. Terveyteni romahdettua muutama vuosi sitten musiikin rooli elämässäni kasvoi niin merkittävästi, että jätin edellisen urani ja lähdin suuntaamaan valintojani kohti laulajan ja laulunopettajan työtä! 

Hyvinvointi on tärkeä elämää kannatteleva pilari!

Olen saanut kokea elämässäni sekä terveitä päiviä, että terveyteni romahdettua olen myös saanut ryömiä pohjamudissa. Kroonisten vaivojen kanssa eläessä tärkeintä mitä voin tehdä, on asennoitua positiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Luon itse omaa hyvinvointiani ammatinvalinnallani, työn ja vapaa-ajan voimaannuttavalla suhteella, henkisellä kasvulla ja terveellisillä elintavoilla.

Kuka olen artistina?

Olen monipuolinen laulaja ja lauluntekijä. Minua on hankala määritellä yhteen tiettyyn muottiin, minkä ansiosta koenkin olevani hyvä laulunopettaja! Rakastan kaikkea musiikkia ja minulla on tietämystä useaan eri genreen - voin auttaa oppilaitani monenlaisten haasteiden kanssa!


OverBoost-nimisessä hardrockbändissä olen vaikuttanut laulajana ja biisintekijänä vuodesta 2014. Soitamme englanninkielisiä klassikkocovereita ja samaan henkeen tehtyä omaa musiikkiamme. Ensimmäinen EP-levymme "The 1st" julkaistiin toukokuussa 2017. Keikkailemme sekä baareissa että yksityistilaisuuksissa pitkin Suomea.


PartyPoppers-bilebändi perustettiin muusikko-opiskelijaporukalla vuonna 2016. Soitamme suomen- ja englanninkielistä pop- ja rockmusiikkia erilaisissa yksityistilaisuuksissa häistä firmanbileisiin pitkin Suomea.


The Acoustic Swingers on laulu - akustinen kitara -duo. Soitamme monipuolisesti jazz, soul, pop ja rockmusiikkia yksityistilaisuuksissa ja baarikeikoilla.


Duo Mixtape on myös laulu - akustinen kitara -duo mutta ohjelmistomme on pelkästään rock- ja popmusiikkia.


Teen myös soolokeikkaa eri projekteissa sekä lead- että taustalaulajana.