MUSIIKKIPALVELUT


Saat kauttani tilattua elävää musiikkia kaikkiin elämäsi tapahtumiin! 


Opetan pop/jazz-laulua laulunopettajaopiskelijoille Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (lukuvuosi 2021 - 2022) ja taiteen perusopetuksen oppilaille Gradialla (kevätlukukausi 2022). Lisäksi minulta saa laulutunteja niin kasvotusten kuin Zoomin välityksellä:


  • Kevätlukukaudella 2021 aloitin opettamisen Musiikkikoulu Moodin opettajarivistössä. Opetan Moodin puitteissa tiistai-iltaisin. Syyslukukausi alkoi 16.8.2021. Ilmoittautuminen Moodin oppilaaksi tapahtuu Moodin sivujen kautta.
    HUOM! Olen poissaolevana Moodista kevätlukukauden 2022 ajan.


  • Opetan edelleen myös kevytyrittäjänä. Pidän laulutunteja sekä Zoomissa että kasvotusten Jyväskylässä. Opetan yksityistunteja tällä hetkellä keskiviikkoisin. Ota rohkeasti yhteyttä: hanne.kivioja (a) gmail.com
    HUOM! Säännöllisiä yksityistunteja ei ole vapaana kevätlukukaudelle 2022. Kysy kuitenkin rohkeasti yksittäistä laulutuntia tai kesäajan opetusta!


  • Toimin myös kuoronjohtajana tällä hetkellä Jyväskylän vankilalla ja rikosseuraamuslaitoksella. Jos sinua kiinnostaa perustaa omaan yhteisöösi matalan kynnyksen kuoro, ota rohkeasti yhteyttä: hanne.kivioja (a) gmail.com
    HUOM! Kevätlukukaudella 2022 ei ole vapaita aikoja uuden kuoron perustamiseksi. 

Biisinkirjoittamisen cowriting

Haluatko tehdä kappaleita yhdessä jonkun kanssa? Osaatko säveltää mutta sanoittaminen ei suju lainkaan? Haluatko mielipiteitä ja ideoiden pallottelua?

Teen cowritingiä eli olen apuna biisinkirjoittamisessa, kun apua tarvitaan! Laita rohkeasti viestiä, jos haluat tehdä yhteistyötä! hanne.kivioja (a) gmail.com

Biisinkirjoittamisen työkalupakki

Kiinnostaako sinua biisinteko mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko kirjoittanut omia kappaleita mutta pöytälaatikkoon on päässyt kertymään liikaa keskeneräistä materiaalia? Oletko jumissa?

Biisinkirjoittamisen työkalupakki sisältää käytännönläheisiä työkaluja biisintekoon. Saat vinkkejä harmoniaan, melodiaan, rakenteeseen ja tekstiin, unohtamatta rytmiikkaa.


Photo of OverBoost by Immo Piippo. Photo of PartyPoppers by Miikka Miinala. Photo of The Acoustic Swingers by Emilia Jäntti.