MUSIIKKIPALVELUT

Hanne Kivioja (lead- ja taustalaulaja)
Hanne Kivioja (lead- ja taustalaulaja)Elävää musiikkia kaikkiin elämäsi tapahtumiin

Tällä hetkellä keikkailen mieheni kanssa Duo Wirta -nimellä.
Soitamme laulu-kitara -duona niin rockia, iskelmää
kuin poppiakin! 

Ota yhteyttä: duowirta@gmail.com
Laulamisen ABC
Laulamisen ABC

Pop/jazz-laulunopetusta

Opetan lukuvuonna 2023 - 2024 pop/jazz-laulua laulunopettajaopiskelijoille Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (lukuvuodesta 2021 alkaen), Musiikkikoulu Moodissa (Jyväskylä, lukuvuodesta 2021 alkaen) ja lisäksi minulta saa laulutunteja niin kasvotusten Heinolassa tai Jyväskylässä kuin Zoomin välitykselläkin mistä päin maailmaa tahansa!

Olen myös kehittänyt Laulamisen ABC -sovelluksen, jonka avulla voit harjoitella ohjatusti myös laulutuntien ulkopuolella!

             Ota yhteyttä: hanne.vocalcoach (a) gmail.com

Biisinkirjoittamisen cowriting

Haluatko tehdä kappaleita yhdessä jonkun kanssa? Osaatko säveltää mutta sanoittaminen ei suju lainkaan? Haluatko mielipiteitä ja ideoiden pallottelua?

Teen cowritingiä eli olen apuna biisinkirjoittamisessa, kun apua tarvitaan! Laita rohkeasti viestiä, jos haluat tehdä yhteistyötä! hanne.vocalcoach (a) gmail.com

Biisinkirjoittamisen työkalupakki

Kiinnostaako sinua biisinteko mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko kirjoittanut omia kappaleita mutta pöytälaatikkoon on päässyt kertymään liikaa keskeneräistä materiaalia? Oletko jumissa?

Biisinkirjoittamisen työkalupakki sisältää käytännönläheisiä työkaluja biisintekoon. Saat vinkkejä harmoniaan, melodiaan, rakenteeseen ja tekstiin, unohtamatta rytmiikkaa.