Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2020 alkaen 

Verkkotilaus: Laulamisen ABC tai Biisinkirjoittamisen työkalupakki

Hanne Kivioja myy Laulamisen ABC -verkkomateriaali, mobiilisovellusta ja Biisinkirjoittamisen työkalupakkia yksityishenkilönä täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tekemällä tilauksen todistat olevasi vähintään 18-vuotias. Kurssin hinta sisältää arvonlisäveron. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.


Tilaaminen

Kurssi tilataan Laulamisen ABC -verkkokurssin, mobiilisovelluksen tai Biisinkirjoittamisen työkalupakin kotisivuilla täyttämällä tilauslomake. Tilauslomakkeelle tarvitaan tiedoksi asiakkaan nimi, sähköpostiosoite ja postiosoite. Lähetetty tilauslomake on sitova sopimus ja osoitus siitä, että ehdot on luettu ja ymmärretty.

 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokurssin, sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.Maksaminen ja maksutavat

Laulamisen ABC -verkkokurssin ja Biisinkirjoittamisen työkalupakin maksutapa on lasku. Laskuttaja on UKKO.fi -palvelu. Lasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Laskun maksuaika on 7 vrk. Mahdollinen muistutuslasku toimitetaan postiosoitteeseen.


Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat kuittauksen tilauksen onnistumisesta verkkosivuilla. Verkkokurssien ja mobiilisovelluksen tilaaminen on sitova. Maksuvahvistuksen saat sähköpostiisi kurssimateriaalin linkin toimituksen yhteydessä.


Toimitustavat ja -kulut

Kun olet maksanut maksun ja suoritus näkyy UKKO.fi -palvelussa, saat sähköpostitse linkin kurssimateriaaliin tai sovelluksen lataamiseen. Kaikki materiaali toimitetaan kerralla.


Toimitusaika

Saat kurssin tai sovelluksen kokonaan käyttöösi heti maksun näkyessä UKKO.fi -palvelussa. Riippuen pankkien välisestä nopeudesta, saat kurssimateriaalin muutaman päivän sisällä siitä, kun olet hoitanut maksusuorituksen.


Peruutusoikeus ja palautusehdot

Laulamisen ABC:lla  ja Biisinkirjoittamisen työkalupakilla ei ole palautusoikeutta, koska kaikki materiaalit toimitetaan kerralla. Tilaamalla Laulamisen ABC:n tai Biisinkirjoittamisen työkalupakin ymmärrät, että sinulla ei ole oikeutta pyytää palautusta.