Laulamisen ABC -mobiilisovellus

Laulamisen ABC muuttuu mobiilisovellukseksi alkukesästä 2023!

Laulamisen ABC:n verkkomateriaali poistuu uusmyynnistä kokonaan mobiilisovelluksen alta. Sovelluksen voi ladata Play Kaupasta
tai tilaamalla sen minulta. 

Mikäli et omista android-laitetta, laita minulle viestiä (laulamisen.abc (a) gmail.com), niin saat selainsovelluksen IOS-laitteille tai selainsovelluksena myös tietokoneille.


Laulamisen ABC sopii sinulle, joka olet kiinnostunut hyvästä, terveellisestä ja
 ergonomisesta äänenmuodostuksesta.


Olet sitten intohimoinen karaokelaulaja, yksityinen suihkulaulaja tai jo keikkalavoja kiertävä

laulaja, tämä sovellus sopii juuri sinulle! Myös puhetyöläiset asiakaspalvelijoista opettajiin hyötyvät hyvän äänenmuodostuksen perusteiden tietopaketista ja harjoituksista, jonka Laulamisen ABC sinulle antaa.


Laulamisen ABC sisältää tietoa ja harjoituksia videoesimerkkeineen, käytössäsi on yli 40 kpl HD-laatuista videota. Opetan sinulle laulamisen perusteita lauluasennosta ja rentoudesta lähtien aina hengitykseen, laulajan tukeen, resonanssi ja rekisterit - teemaan sekä artikulaatioon. Lisäksi kerron fraseerauksesta, ohjeistan esimerkkien kanssa alkulämmittelyjen tekoon, annan tietoa ja esimerkkejä yleisimmistä efekteistä ja opastan äänenhuoltoon. Kaiken tämän saat yhden laulutunnin hinnalla!


Laulamisen ABC antaa sinulle teknisen osaamisen perusteet kaikkiin musiikkityyleihin. 
Oli artistinen suuntautumisesi mikä tahansa, kaikki tyylit, genret ja esimerkiksi tehosteiden käyttö vaativat hyvän laulutekniikan hallintaa.


Laulamisen ABC mobiilisovelluksen saat android-laitteisiin Googlen Play Kaupasta tai suoraan tilattuna minulta osoitteesta laulamisen.abc (a) gmail.com.